Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تشکیل مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه را به عنوان نمادی از تجلی عدالت و تحقق آرمان‌های حق‌طلبانه جمهوری اسلامی است.

خبرگزاری میزان- حسن عبدلیان‌پور به مناسبت سالروز تشکیل مرکز وکلای قوه قضاییه یادداشتی را نوشت.

متن یادداشت وی به شرح زیر است:

مالک! بهترین امور در نزد تو باید متوسط‌ترین آن‌ها در حق (میانه‌روی در حق) و فراگیرترین آن‌ها در عدالت و جامع‌ترین آن‌ها در رضایت مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(امیرالمؤمنین علی علیه السلام، نامه ۵۳ نهج البلاغه)

مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه از جمله سازمان‌هایی است که در راستای اشاعه عدالت و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی متولد شد. ۱۷ فروردین ۱۳۷۹ ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. این ماده با عنایت به اصل ۳۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران این اختیار را به قوه قضاییه داد تا به‌منظور اعمال حمایت‌های لازم حقوقی و تسهیل دستیابی مردم به خدمات قضایی و حفظ حقوق عامه نسبت به تأیید صلاحیت فارغ‌التحصیلان رشته حقوق جهت صدور پروانه وکالت دادگستری، مجوز تأسیس مؤسسات مشاوره حقوقی و تأیید صلاحیت کارشناسان رسمی دادگستری اقدام کند.

امروز مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه وارد بیست‌ودومین سال تأسیس خود می‌شود و پس از گذشت این مدت می‌توان گفت اهدافی که در راستای شکل‌گیری مرکز پیش‌بینی شده بود تا حدود زیادی محقق شده است. ۳۰ هزار و ۶۷۲ وکیل عضو مرکز، ۱۴ هزار و ۳۴۰ نفر کارشناس و مشاوران خانواده که در پرونده‌های حقوقی مربوط به حوزه تخصصی خود فعال هستند، گوشه‌ای از دستاورد‌های این مجموعه در طول دو دهه فعالیت است.

در راستای فراگیر کردن عدالت و تسهیل دستیابی مردم به خدمات حقوقی، مرکز وکلا در وکالت‌های تسخیری و معاضدتی ورود کرده است و وکلای این مرکز وکالت پرونده‌های بسیاری را که از سوی محاکم قضایی و یا نهاد‌های حمایتی معرفی شده اند، بر عهده داشته‌اند.

خدمات مرکز وکلا با توجه به اهداف تعیین شده در ماده ۱۸۷ قانون توسعه زمانی وارد بیست‌ودومین سال فعالیت خود می‌شود که سامانه‌های الکترونیکی طراحی شده، روند دستیابی هر چه آسان‌تر مردم را به خدمات حقوقی و کارشناسی بسیار سریع و آسان کرده است. عموم مردم می‌توانند با مراجعه به وبگاه اینترنتی مرکز و یا با شماره تلفن‌هایی که معرفی شده است به مقتضای نیاز خود از خدمات حقوقی و مشاوره‌ای استفاده کنند.

از افتخارات مرکز در این دو دهه فعالیت، نظارت دقیق و فعال بر عملکرد وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده است. این نظارت راهی است برای تحقق و رعایت عدالت در فرایند دادرسی پرونده‌های حقوقی و به‌عنوان امری ضروری و اجتناب ناپذیر در راستای اجرای صحیح قوانین و پایبندی به قانون صورت می‌گیرد.

در پایان سالروز تشکیل مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه را به عنوان نمادی از تجلی عدالت و تحقق آرمان‌های حق‌طلبانه جمهوری اسلامی گرامی داشته و این روز بزرگ را به خانواده بزرگ وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده مرکز تبریک عرض می‌کنیم و از خداوند متعال توفیق در خدمتگزاری هر چه بیشتر و بهتر را مسئلت داریم.

انتهای پیام/

برچسب ها: مرکز وکلای قوه قضاییه قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مرکز وکلای قوه قضاییه قوه قضاییه کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تشکیل مرکز وکلا جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران